MSA ULTIMA X5000 Gas Detector

Zijn tijd vooruit en de concurrentie ook.

Introductie van de nieuwe ULTIMA X5000 gasmonitor. De ULTIMA X5000, met volledige tekstweergave in 9 talen en aanraakinterface voor gereedschapsloze bediening, zet essentiële gegevens onder handbereik. Welkom bij de toekomst van gasdetectie.

Page Down
Display

Display

Het nieuwe gezicht van gasdetectie.

De ULTIMA X5000 heeft een nieuw ontwerp met een Organic LED (OLED) display en heldere status LEDs voor zeer goede zichtbaarheid. De gasmonitor gebruikt groene, gele en rode LEDs voor het aanduiden van normaal, storing en alarm.

Organic LED Display
Inputs

Dubbele sensoringangen

2 sensoren. 1 transmitter. 0 compromissen.

Tweevoudige detectietechnologie verdubbelt de detectiekracht en neemt de helft minder ruimte in dan een enkelvoudige gastransmitter. Sensoren kunnen op afstand worden ingesteld, aangepast aan wat u nodig hebt.

Bluetooth
Bluetooth

Bluetooth

Blijf verbonden. Werk slimmer.

Met de Bluetooth draadloze technologie wordt uw mobiele toestel een HMI-scherm en regelaar. De X5000 Connect App is ontworpen volgens zware veiligheidsnormen en biedt real-time informatie op uw mobiele toestel. Verkort de insteltijd met tenminste 50%.

Sensor

Geavanceerde sensortechnologie

Stel uw verwachting eens bij.

MSA’s gepatenteerde XCell® sensoren met TruCal®® technologie verruimt kalibratiecycli tot 18 maanden. TruCal technologie bewaakt actief de sensorintegriteit en compenseert omgevingsfactoren die drift veroorzaken bij elektrochemische sensoren; de kalibratiecycli zijn hierdoor ruimer dan wat standaard is in de markt. TruCal kan de downtime aanzienlijk verminderen en geeft u een veilig gevoel.

TruCal technologie

  • Langere kalibratiecycli
  • Betere stabiliteit
  • Zorgeloze werking; automatische zelfcontrole 4 keer per dag
  • Bewaakt tijds- en weersinvloeden
XCell Sensor with TruCal Technology
Touch Controls

Aanraakbediening

Ons gratis nummer.

Een aanraakinterface - eerste in de markt - voor intuïtieve gebruikerservaring. De ULTIMA X5000 is volledig gereedschapsvrij, geen gebruik meer van een magneet of regelaar.

Retrofitting
Retrofitting

Aanpasbaar

Onderscheidend. Maar past overal in.

De ULTIMA X5000 kan gemakkelijk worden aangebracht, omdat deze op dezelfde montageplaat past als de ULTIMA X; eenvoudige installatie met gebruik van bestaande kabeldoorvoeren en bedrading en de integrale montagebeugel.

Klaar om de toekomst van gasdetectie te ervaren?

Schrijf u in voor een GRATIS DEMO, waarin alle mogelijkheden van de ULTIMA X5000 worden getoond.

MSA + GM

Veiligheid in getallen.

MSA en General Monitors beschermen al ruim 100 jaar mensen en installaties. Samen brengen we een ongeëvenaarde serie gas- en vlamdetectors op de markt. We maken niet alleen detectors, we ontwikkelen zelf de detectietechnologie.

Meer weten >